Media Centeri LED-ekraan

Meediumikeskuse infotelefon LED TEAVE SIGNAGE SYSTEMS Teadmised on võimu ja teave on võti! Maailm muutub väga hõivatuks, kus elanikkonnad kasvavad, inimesed reisivad rohkem ja ootame kiiret ja täpset teavet. Paljudel inimestel pole aega ...
Räägime nüüd

Toote üksikasjad

Teabe LED-ekraan

meediakeskuse jaoks

Media Center LED Display.jpg

Informatsioon LED signage4.jpg

Information LED signage.jpg

Information LED signage factory.jpg

Information LED signage supplier.jpg

LED-TEAVE SIGNAGE SYSTEMS

Teadmised on võimu ja info on võti!

Maailm muutub väga hõivatuks, kus elanikkonnad kasvavad, inimesed reisivad rohkem ja ootame kiiret ja täpset teavet. Paljudel inimestel pole aega ega kannatlikkust, kui nad otsivad teavet ja on tinginud, et andmed on täpselt nende käeulatuses. Selleks, et kohtuda jalgliikluse liikumise nõudlusega, peab see olema selge ja hästi paigutatud märgistusega. Veelgi olulisem on see, et märgistusel peab olema võimalus ajakohastada, et kohaneda selliste sündmustega nagu liiklusolude muutmine, uued hoone muudatused või lihtsalt üldised muudatused kohas või asukohas.

ERALDATAV PRANTSUSMAA

ERALED LED tehnoloogia pakub lõplikku lahendust ettevõtetele, kes vajavad nii ajutist kui ka püsivat suuna ja informatiivset märgistust, sealhulgas:

RIIGI SIGNAALNE

Sõidukite liikluse läbimise digitaalsed infosüsteemid.

TÄHELEPANU GRABBING

Märgid, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et saada tähelepanu, et teavitada, mõjutada ja / või liikuda külastajatele, jalakäijatele või klientidele.

TAHKETUD LAHENDUSED

LED-ekraanide pakkumine liikluskorralduseks konkreetsete sündmuste jaoks, nagu kontserdid, sündmused, loodusõnnetused ja teetööd.

EKSPERDI TEHNIKUD

Kogenud meeskond tehnikutest, kes tunnevad liiklusmärgistega seotud erinõudeid ja näidikute tähtsust, on usaldusväärsed.

SISE- / VÄLISKESKUS

LED-ekraanid on saadaval nii sisetingimustes kui ka välades kasutatavates lahendustes, kasutades kaugelearenenud rakenduste IP65-kaitse.

JUURDEPÄÄS

Tehnoloogiaarendus, mis võimaldab kuvaräitajate jälgimist ja sisuhaldust.

Efektiivne ehitis

Tehnoloogia ja materjalid, mis on kerge, vastupidavad ja spetsiaalselt välja töötatud sageli transportimiseks ja kiireks paigaldamiseks.

VÄLJAKÄÄSTUD UUS

LED-ekraanid on spetsiaalselt programmeeritud heleduse ja tasumata kontrastsusega, et tagada süsteem pakub suurepäraseid visuaale igas valgustingimustes.

ILMA KOHTUVAADE

Märgid, mis taluvad karmaid keskkonnategureid, nagu otsene UV-kiirgus, erinevad temperatuurid, pidev vibratsioon ja rasked ilmastikutingimused.

Üldsuse teavitamine muutunud liiklusoludest, jalakäijate juurdepääsust ja piirkonna üldistest muudatustest on võti, et hoida neid, keda võib kohe mõjutada nii teadlikuks kui ka ohutuks.

Infosignaalide süsteemid peavad olema usaldusväärsed, hõlpsasti transportima (vajaduse korral), hõlpsasti kasutatavad ja vastavuses ohutusoludega asukohas, kus see asub. Meie kvalifitseeritud tehnikute meeskonnal on ulatuslik kogemus antud erialal vajalike nõuete ja eeskirjade osas ning see võib tagada, et teie sõnum esitatakse selgelt ja tõhusalt meie ERALED LED tehnoloogia abil.

Hot Tags: meediumikeskuse LED-ekraan, Hiina, tootjad, tarnijad, tehas, hind

Küsitlus